O nama

Dragi posetioci sajta, 

drago nam je što se interesujete za snimanje aure, energije i svesti.
Godinama u nazad profesionalno se bavimo različitim alternativnim terapisjkim sistemima. "Svet energija" u koji smo zakoračili pre desetak godina, oduševljava nas i iznenadjuje, i dan danas.
Smatramo da je Snimanje i merenje aure, energije i svesti jedan od najdirektnijih načina u proučavanju bio-energetskog ljudskog polja. Takodje smatramo da je "sazrelo vreme" da se na ovom polju rada i interesovanja informacije sistematizuju, novi zaključci donesu, a stare zablude odbace.

Radujemo se svakom novom "otkriću" i svim novim informacijama koje nesebično delimo sa klijentima. Veoma nam je drago, a klijentima korisno, kada nakom rada možemo da potvrdimo rezultate našeg rada i terapija. Ovo je posebno važno za sve ljude koji sumnjaju u alternativne metode i tehnike, što je sasvim razumljivo - zbog toga što, zaista malo ima, ozbiljnih obajvljenih istraživačkih radova na ove teme.

Radujemo se svakoj osobi, koja uz pomoć ove aparature i našeg vodjenja, može da razume i uvidi  sebe, svoju situaciju i odnose koje gradi sa drugima, na direktan i jasan način. Ideja "alternative" jeste u tome da shvatimo predivne puteve samorazvoja, upoznavanja sebe i svojih pravih potreba na svim nivoima, otkrijemo svoje predivne potencijale, a uz snimanje aure, energije i svesti, svima nam je veoma  olakšan ovaj "zadatak".

Sve najbolje,
Manja Stefanović
www.manjastefanovic.blogspot.rs
Steve WulfODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Snimanje i analiza aure, energije i svesti koju obavljaju psiho-energetski terapeuti Manja Stefanović i Stevan Wulf, , iz DCR INSTITUTA, ima utvrdjenu procesuru i pravila snimanja i tumačenja, licencirana i propisana od strane Andreasa W .Bunkhala, Udruženja za snimanje aure, energije i svesti iz Nemačke. 
Za neka druga snimanja i analize aure centar  ne snosi odgovornost.Нема коментара:

Постави коментар