Iskustva

Na ovoj stranici prikazaćemo iskustva iz naše prakse.

"Na snimanje aure došla sam iz radoznalosti ali i zbog problema sa ćerkom. Kako su se odmicale porodične terapije na koje smo išle zajedno, a ništa se nije menjalo, moj entuzijazam je opadao. Nisam znala šta još treba da učinim da bi se naš odnos promenio a samim tim i moja pomoć njoj da prebrodi odredjenu krizu u kojoj se nalazi. Nisam sklona preterano alternativi, ali smatram da su aparature knstruisane da nam pomognu i olakšaju. Tokom sesije uočila sam svoju blokadu i koliko ja zaista - ne podržavam i ne prihvatam svoju ćerku i njene emocije. Tačnije, uočila sam ceo svoj odbrambeni mehanizam. To me je strašno, u prvi mah, iznenadilo jer toga uopšte nisam bila svesna. Sada mi je mnogo lakše - jer znam u kom pravcu da delam. Mislim, da je veoma korisno snimiti auru i proći ovakav koučing. Hvala".
Jelena, 59 godina, Beograd

"Došao sam na snimanje aure jer sam skoro završio drugi stepen inicijacije u Reiki tj energetsku metodu. Nisam bio siguran da li ja to zaista radim sa energijom ili "tripujem". Meni je to bilo veoma važno da saznam. Kada sam čuo da tako nešto može da se snimi, bio sam nekako skeptičan. Medjutim, na ekranu sam detaljno video kako se ponašaju ove energije kada ih šaljem drugom, i kako one utiču na mene dok radim. Zaista, zaista, super iskustvo i informacija!"
Milan, 32 godine, Novi Sad

"Lekar sam po struci, pedijatar. Poslednjih pet godina jedva da mogu da se bavim svojim radom zbog abnormalne malaksalosti koju osećam gotovo konstantno. Išla sam za svo to vreme na sve lekarske preglede, ali konkretne dijagnoze nije bilo. Pored toga izuzetno sam se osećala loše, a mršavila sam rapidno. Jedino što mi je preostalo je da vidim kako stojim sa vitalnom energijom. Na snimanju sam uvidela da je bukvalno "rupa" ispod mene, tj moje bazne čakre. S obzirom da volim i bavim se alternativnim tehnikama - znala sam šta to znači. Sumljala sam i ranije, ali sam sada definitivno potvrdila moje slutnje. To je bio ogroman negativni misaoni oblik koji me je iscrpljivao. Isceljivanje nije jednostavno, ali sada sam bar rešena i znam šta napokon da radim! Preporučujem svima snimanje, pa makar i iz zabave!"
Dragana, 47godina, Zaječar

"Moj suprug i ja se razvodimo, što mi teško pada. Utučena i unezverena, došla sam na snimanje da se sa nekim ispričam. Medjutim tokom snimanja uvidela sam kako moj muž utiče na mene. To me je oduševilo i zbunilo u isto vreme. Morala sam da poyovem i namolim i njega da dodje, da uvidimo kako ja utičem na njega. Za mene je to bilo veoma važno otkriće. Saznala sam objektivno šta je to što nas je blokiralo i šta je to što mene blokira. Takodje sam uvidela svoja skrivena osećanja i stepen agresije prema njemu, i još što šta. sada mi je mnogo lakše da sagledam naš odnos. Baš je zanimljivo i krajnje neobično iskustvo."
Irena, 34 godine, Pančevo

"Želeo sam da promenim fakultet, pa sam došao da vidim koji sam "energetski tip". Podrvrdio sam ono što sam osećao. Super je!"
Ivan, 20 godina, Beograd

"Energo terapijama se bavim poslednjih 10godina, i kad sam cuo od prijatelja za snimanje aure, odusevio sam se i odmah dosao. Fenomenalno! S vremena na vreme dolazim i proveravam svoje energetske promene. Ipak je mnogo drugačije kad se stvari vide! Odbacio sam neke svoje predrasude a potvrdio neke svoje dileme iz prakse. Preporučujem svakom ko se bavi "energijama" da se snimi. Hvala terapeutima na obilju vrednih informacija iz njihove prakse koje sam dobio u vezi energetskog rada."
Dejan, 44 godine, Stara Pazova

"Hteo sam da proverim da li sam Indigo dete. Jesam :)".
Nemanja, 16 godina, Leskovac

"Bavim se life-couching-om i Yoga sam instruktor, meni je veoma bitan moj energetski status: mentalni, emocionalni i duhovni. Smatram da ako se "bavim" drugima, treba i da se bavim sobom, podjednako brižljivo".
Ivona, 33 godine, Novi Sad

"Doveo sam ćerku, studenta od 22 godine. Pati od nesanice, malaksalosti i dekoncentracije. Stala je sa studijama, pa evo već godinu dana. Išli smo naravno kod psihijatra, a ćerka ide redovno kod psihoterapeuta. Rezultati merenja aure i energije daju veoma suptilne rezultate. Na kraju njenog snimanja i ja sam se merio. Uvideli smo mnogo stvari, od mog i njenog zasebnog psihičkog i energetskog stanja, do energetskog odnosa koji mi stvaramo zajedno. Zaista je neverovatno! Da mi je to neko pričao, nisam siguran da bih mu verovao - ovako sam sam video i uvideo".
Branko, 47 godina, Novi Sad

"Imao sam stravičan problem. Naime, moja supruga, dete i ja, preselili smo se u novi stan. Medjutim, u tom našem novom stanu osećao sam se krajnje - loše, šest meseci od kada smo se uselili. Žena nema razumevanje za moje "stanje". Svadjali smo se svakodnevno zbog toga. Inače, ja sam veoma miran tip. Mislio sam da bi snimanje energije moglo da mi pomogne. Zaista su nam terapeuti izašli u susret. Snimali smo se svi, i izvan stana, i u stanu. Sada mi je mnogo lakše, jer znam da nisam poludeo...".
Ištvan, 36 godina, Novi Sad

"Mnogo sam čitala proteklih godina na internetu i u raznim knjigama o energijama, auri, čakrama... Naravno, htela sam da se uverim u te stvari i lično. Rano sam otišla u penziju, pa imam dosta slobodnog vremena, da se posvetim svojim interesovanjima. Naravno, sasvim je drugačije kada o nečemu čitate i kada to i lično vidite i doživite. U nekim stvarima se razočarate, a za neke se razduševite. U svakom slučaju, sasvim nov pogled na čoveka."
Milena, 54 godine, Jagodina

"Volim spoj ezoterije i fizike. Masinac sam po struci, i te stvari me odusevljavaju!".
Slavica, 42 godine, Čačak-Beograd

"Samostalni sam preduzetnik i koristim svakodnevno neke tehnike za relaksaciju i koncentraciju. Hteo sam da vidim dejstvo toga u energetskom smislu. Genijalno!"
Ljubomir, 44 godine, Niš

"Posle Rtnja bio sam sav "ljubičast". I sa leve i sa desne strane poprimio sam ljubičaste boje u svojoj Auri, koja je inače žute boje. Piramida na Rtnju, kao i predavanja koja sam tamo slušao, stvarno su poseban dogadjaj. Super je snimanje i merenje bio-polja."
Igor, 31 godina, Ub

"Poslednje dve godine patim od problema sa svojom kicmom. Ne znam gde nisam bila...pre svega kod lekara, pa raznih alternativaca. Mislila sam da će mi merenje aure i čakri pomoći da uvidim šta dalje da radim. Moj dolazak je bio pun pogodak. Ono što je meni bilo bitno je to da mogu i sama direktno da vidim kako stoje stvari, a ne neko da mi priča šta je meni! Malo sam se iznenadila, imala sam sasvim drugu sliku o sebi....U svakom slučaju, zaista mi je pomoglo da se "saberem", i krenem dalje u rešavanje svog problema, uz jedan sasvim drugi pristup".
Gaga, 57 godina, Mikonos, Grčka

"Imam problema u komunikaciji sa svojim 6- godišnjim sinom. Samohrana sam majka i nije mi baš lako. Živim u Švajcarskoj, sa sinom i majkom. Ovo iskustvo je bilo pravo otkrovenje za mene. Bolje razumem potrebe svog deteta i sebe. Hvala".
Nataša, 32 godine, Lihenštajn, Švajcarska

"Novinar sam, radoznala sam po prirodi i volim sve što je novo! Lepo iskustvo i nova saznanja."
Lepa, 37 godina, Beograd 
Snimanje i analiza aure, energije i svesti koju koju obavljaju psiho-energo terapeuti Manja Stefanović i Stevan Wulf, ima utvrdjenu procesuru i pravila snimanja i tumačenja, licencirana i propisana od strane Andreasa W .Bunkhala, Udruženja za snimanje aure, energije i svesti iz Nemačke. Za neka druga snimanja i analize centar Horikon ne snosi odgovornost.Нема коментара:

Постави коментар