Snimanje Aure

Snimanje Aure, Energije i Svesti


Snimanje aure nam omogućava uvid u mnoge informacije, zbog toga što je aura - multiinformaciono polje, koje može da nam pruži mnoštvo podataka o ličnosti - ona postaje okvir za razumevanje naših odnosa sa drugima, karijere, duhovnosti, životnog stila, rukovodjenje kako telesnih tako i umnih procesa. Ona nam takodje daje specifična sredstva, uvid i svest o neophodnim i konkretnim  promenama u životu. Aura je ključ za partnerstvo sa sopstvenim "Ja". Ako delujete u skladu sa svojom ličnošću, život postaje uzbudljiv, svet postaje ugodno mesto za život. Partnerstvo sa sopstvenim "Ja" je prvi korak ka uzimanju učešća - da zajedno sa životnim silama - kreiramo budućnost i uživamo u njoj. Aura je šifra koja otkriva kako da u saglasnosti sa sobom - rešavamo najvažnija životna pitanja. Svi imamo i vrline i slabosti koje bi trebalo da istražimo i otkrijemo svoje najjače Ja i negujemo ga da se što više izražava kroz nas. Snimanje nam pomaže da razumemo složenost sopstvene i tudje naravi, potencijale i slabosti, izazove i mogućnosti.
Snimanje se vrši stavljanjem dlana na aparaturu za Snimanje Aure koji daje rezultate u realnom vremenu prikazujući ih na ekranu lap topa.

Snimanje i analiza aure, energije i svesti, koju obavljaju psiho-energo terapeuti Manja Stefanović i Stevan Wulf, iz DCR INSTITUTA, ima utvrdjenu procesuru i pravila snimanja i tumačenja, licencirana i propisana od strane Andreasa W .Bunkhala, Udruženja za snimanje aure, energije i svesti iz Nemačke.  
Za neka druga snimanja i analize centar  ne snosi odgovornost.


 

Čemu služi analiza?

Snimanje i analiza nam pokazuju sledeće informacije:
 • tip ličnosti
 • magnetičnost za odredjene ljude i iskustva
 • potencijal za bolesti
 • kako svesne misli i emocije utiču na nas - sopstvene i tudje
 • mogućnosti i izazovi (snage i slabosti) našeg psiho-energetskog sklopa
 • šta podsvesno mislimo i osećamo
 •  namere i želje
 • kako drugi utiču na nas, kojim intenzitetom
 • naš energetski, mentalni, fizički i duhovni status
 • izbalansiranost muškog i ženskog principa
 • kojim pravcima treba da se krećemo u cilju samo-ostvarenja
 • način vaspitanja dece
 • karmičke lekcije koje treba u ovom periodu da naučimo i spoznamo 
 • kako energetske i druge terapije, kristali, homeopatski lekovi i sl. utiču na nas
 • da uvidi šta je njen problem i gde se krije blokada (na bilo kom nivou)
 • i drugo.
 Pre svega snimanje aure - ima za cilj veoma direktno upoznavanje sa svojim podsvesnim, svesnim i nadsvesnim elementima.

Kome je snimanje namenjeno?

1) Pre svega svima onima koji se bave nekim vidom energetskog rada, a želeli bi da provere svoj rad i efekte koji se ostvaruju.

2) Svima onima koji se "bave sobom", sopstvenim razvojem kako ličnim tako i duhovnim, i želeli bi da uvide svoje stanje i potencijalne blokade i na adekvatan način rade na njima.

3) Onima koji su uočili određene tegobe ali ne mogu medicinski da ih potvrde.

4) Oni koji žele da razumeju trenutnu svoju situaciju odnosno period života, razumeju odnose koje grade i situacije za koje su prijemčivi (privlače u svoj život).

5) Svima onima koji žele da steknu uvid u svoju energetsku-besmrtnu stranu svog bića.

6) Oni koji bi želeli da provere određene energetske uplive i to predmeta koji nose, situacija koje ih očekuju, prostora u kojem žive, odnosa koji ih okružuju ... 

Koliko snimanje traje?

Snimanje traje u zavisnosti od odabira vrste snimanja. Jednostavno snimanje aure, bez analize i psiho-energetskog konsaltinga, traje 30-ak minuta, gde se osoba upoznaje sa svojim psiho-energetskim statusom. Prilikom ovakve sesija dobija fotografiju sa sl.elementima: bojom, intenzitetom i veličinom aure; status i izgled čakri, stanje elemenata u organizmu, balansiranost, odnos muške i ženske energije...

Detaljna psiho-energetska analiza i koučing

Ova analiza i snimanje traju oko 80ak minuta, i u okviru nje se bavimo UZROCIMA problema, blokada i neizražavanja životnih potencijala.  Dobija se obiman štampani materijal, dok se aktivno bavimo, na licu mesta, pronalaženjem i iznalaženjem najboljih načina izlaska iz date situacije/stanja.
Izuzetno korisne informacije i uvidi stiču se ovim psiho-energetskim koučingom.


 Za decu i roditelje

Za roditelje snimanje aure deteta može biti iznenadjujuća prijatna situacija u kojoj oni mogu veoma direktno upoznati svoje dete i videti njihove reakcije. Snimanje nije štetno ni u kom pogledu. Na osnovu toga mogu promeniti pristup vaspitanju i gradjenju što lepšeg i kreativnijeg odnosa.

Rešavanje kriznih situacija i izlaska iz njih


Uz psiho-energetski koučing i vodjenje licenciranih psiho-energetskih terapeuta traže se najadekvatniji načini regeneracije i razvoja osobe. Osoba uvidja koja su najefikasnija sredstva delovanja za nju samu, koja će primenjivati nakon sesije.

Svest, podsvest i nadsvest

Analizom snimanja u realnom vremenu uočavaju se parametri komunikacije izmedju svesti, podsvesti i nadsvesti koja je veoma bitna za naš nesputan život i razvoj.
Takodje možemo uočiti kako i na koji način ljudi, situacije i odredjena sredstva  utiču na nas, a samim tim pronalazimo i najslabiju unutrašnju "kariku" na kojoj treba da "poradimo".

za sve dodatne info 065 8987876

2 коментара:

 1. Super stvar! Svako ko zeli da vidi svoje realno psihicko i energetsko stanje! Preporucujem svima!

  ОдговориИзбриши
 2. Cim stignem u Novi Sad obavezno vas kontaktiram i da se obavestim kad dolazite opet u toku leta u Novi Sad.
  Ovo je jako zanimljivo.
  Veliki pozzz od moje malenkosti.

  ОдговориИзбриши